3 av 4 firkløvere...

Fra 17-20 fikk jeg besøk av 2 veninner fra Stavanger. Vi har en liten forening som vi kaller 4-kløveren, som treffes litt sjeldent, men når vi først treffes har vi det veldig gøy! Desverre glinset en med sitt fravær, men å være samlet 3 av 4 var stas. Ettersom hun jeg bor med hadde reist til New Zeland hadde vi hele leiligheten for oss selv. Vi er tidligere kjent med å få nabovarsel når vi 4 er samlet, og tenkte at det blir nå eller aldri. Men vi oppførte oss veldig fint!! På fredagen var jeg på skolen, når jeg kom hjem hadde bestisen kjøpt inn reker og salat til kvelden. Jeg hadde i oppdrag og skaffe vin og godt brød. Etterpå gikk vi å handlet inn til frokost sammen, og gikk også ned på den store godtebutikken på Bislett hvor de har over 500 sorter små godt. Den falt visst i smak! Elisa kom litt senere på kvelden, så vi koste oss med reker og fredags underholdningen på tv.   
                                     
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Når vi skulle legge oss, fant Mari en ekkel frossen hel fisk i frysa, som hun puttet oppi kofferten til Elisa, for å skremme, men hun fant den med en gang.
Etterpå i scene satte vi en situasjon hvor vi ''la fisken tilbake i frysa'' ,men la den egentlig under hodeputa til Mari. Når vi la oss, merket Mari ingenting... jeg spurte om puta var komfortabel, men da sa hun at hun synes puta var veldig rar og klompete, vi andre begynte og le og da forstod hun at vi hadde lagt fisken under puta, hun hoppet opp og skrek og lo. Og det ble en del latter der. Vi gav fisken ett navn Ferdinand Hugo, og puttet ham tilbake i frysa. Etter en del latterkramper sovnet vi omsider...
Ferdinand Hugo som ble kastet i søpla lørdagsmorgen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  

 

Lørdagen startet vi med en god frokost, vi kledde oss, suset innom noen butikker før vi skulle møte en venn av Elisa til lunsj på ''åpent bakeri''. Vi var heldige som fikk bord, for der var det tjåka fullt. Jeg og Mari hadde en lunsj tallerken med masse forskjellig på. Etter å ha sittet der og fjollet, stakk vi opp på grunerløkka og daffet litt rundt, været var surt og kaldt, det ble litt småting i posen, men vi tok fort trikken hjem igjen.




De andre satte seg ned foran tv og gnasket smågodt, mens jeg farget håret mitt. Etter på var det full baluba på badet når 3 jenter skal gjøre seg klar, med dysjing hår,sminke og div.  Samtidig!!
Men resultatet ble bra.

 Så bar det ut igjen, vi ønsket egentlig et bord på delikatessen for tapaz, men ente opp på Bolivar, der de to andre tuttene valgte en god hovedrett og jeg en tapaz tallerken som jeg ikke klarte spise opp.... vi delte også dessert, og hadde litt vin. Veldig koselig. 

Så gikk turen videre, prøvde oss på Cafe Laudnrymat, men der var det stappa som vanlig, så vi fant ett annet kryp inn som lå litt gjemt. Det var stort og flott, men ingen gjester. Så vi gikk videre, Vi prøvde oss innom Oak, men det var 100 kr i døren, og man hørte nesten ingen folk, så vi snudde og gikk inn på Horgans, hvor vi følte klientellet var litt for små, videre til en brun pb på hjørnet, ingen sitteplasser, såå videre til Lorry's, og der var klientellet litt for gamle igjen. Så vi fant ut det er på tide å gå hjem!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  


Søndagsmorran Forlot Elisa oss til fordel for sine andre Oslo venner, jeg og Mari var usikre på hva vi skulle gjøre, men kledde oss og gikk ut, opp på Godtbrød og kjøpte oss hver vår skillingsbolle og vann, satte oss på en trikk og trikket i vei på trikketur rundt om kring over alt. På trikken på vei tilbake til byen kom det på en mann med 2 små gutter, han hadde vi begge lagt merke til på ''Åpent Bakeri'' dagen før, han snakket og snakket med disse guttene på ca 2-3 år på en veldig voksen måte, noe vi synes var veldig morsomt. F.eks Pappa? hva betyr stygg? Stygg er en subjektiv vurdering, som at jeg kan si at den bilen der er stygg! hehe. Vi gikk bort over opp mot løkka for å finne oss noe og spise, gikk innom en pizza bule og fikk oss noe mat der, så reiste vi hjem, slappet litt av før det var ut igjen og gjøre oss klar til ''Puss in boots'' på Eldorado Kino Veldig artig film, og en god avslutning på helgen. Dagen etter var det hjemreise for den ene og skole for den andre. Veldig kjekk helg!!!


Takk for det jenter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar